Relatiegeschenken voor de ICT-branche

Is uw organisatie actief binnen de ICT-branche? Er zijn verschillende webwinkels die specifieke relatiegeschenken aanbieden voor deze branche. Zo hoeft u uw vaste zakenpartners en medewerkers niet te bedanken met een achterhaalde fles wijn of een bos bloemen. Zeg nou zelf, een bedrukte USB-stick is toch veel origineler? Naast het feit dat relatiegeschenken voor de ICT-branche veel origineler zijn, kunt u deze relatiegeschenken op verschillende manieren personaliseren. Dit maakt het voor een ontvanger nog leuker om uw relatiegeschenk te krijgen! Voor welk relatiegeschenk kiest u aan het eind van dit jaar?

 

ICT-branche: relatiegeschenken als USB-sticks, muizen, muismatten

Voor de ICT-branche vindt u op internet tal van verschillende relatiegeschenken. Een van de webwinkels die specifieke relatiegeschenken voor deze branche aanbiedt is Lavista Relatiegeschenken. Hier vindt u onder meer USB-sticks, muizen, muismatten, enzovoorts. Een van de voordelen aan deze webwinkel is de mogelijkheid om de gekozen relatiegeschenken direct te laten bedrukken. Zo hoeft u de relatiegeschenken niet meer mee te nemen naar een drukker, maar heeft u deze binnen een paar werkdagen na het bestellen van de bedrukte relatiegeschenken in huis.

 

Tip: maak een combinatie van verschillende relatiegeschenken! Een USB-stick alleen vindt u wellicht wat weinig. U kunt dit daarom combineren met een leuke muismat, verschillende kantoorartikelen, enzovoorts.

 

Maak relatiegeschenken voor zakenpartners en medewerkers persoonlijker

Des te persoonlijker een relatiegeschenk is, des te groter is ook de kans dat het relatiegeschenk bij mensen bij zal blijven. Dit vergroot de kans dat mensen het over uw relatiegeschenk zullen hebben met anderen! Wie weet wat voor een mooie opdracht hieruit voortvloeit voor uw organisatie? U kunt een USB-stick bijvoorbeeld persoonlijker maken door een leuke foto op de USB-stick te zetten, een persoonlijke tekst te uploaden, enzovoorts.

Een muismat maakt u persoonlijker door hier een leuke boodschap of wens op te plaatsen, gecombineerd met de naam of het logo van uw onderneming.  

Meer informatie over:

Vergelijk 3d printers