Logo design

Op zoek naar een goede logo designer voor het laten maken van een nieuw logo? Op deze website vindt je werkelijk altijd een mooi logo omdat deze helemaal op maat gemaakt wordt! Dit hoeft helemaal niet duur te zijn want u betaald altijd een vaste prijs, mocht het langer duren of mochten er correcties nodig zijn dan blijft de prijs gewoon hetzelfde. Wel vragen we u natuurlijk om zo veel mogelijk infromatie over uw bedrijf en wensen aan te leveren. Wacht niet langer en begin nu met het aanbrengen van een nieuw logo!

logostorm.nl

Een logo op maat

Als u een logo wil laten maken dan is het natuurlijk belangrijk dat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Het is echter nog belangrijker dat het aansprekend is voor uw klanten! Wij maken daarom een fris logo die iets zegt over uw bedrijf, producten en diensten!

Een scherpe prijs

Bij ons betaald u altijd een vaste scherpe prijs voor het laten maken van uw logo, deze prijs is inclusief drie correctierondes zodat u geen hoge kosten achteraf berekend krijgt. 

Het design proces!

Als we uw wensen eenmaal in kaart hebben gebracht begint het design proces. Eerst ontvangt u een concept versie, vervolgens heeft u waarschijnlijk feedback die we kunnen verwerken. Daarna ontvangt u de definitieve versie die eventueel ook nog gefintuned kan worden.