• Verdien concreet Geld met het plaatsen van content op uw site

Eenvoudig geld verdienen met uw website – Ruime vergoedingen**

Wanneer u een Worpress website heeft kan deze worden gekoppeld aan de Digi-kring publicatie tool. Gebruikers van Digi-kring kunnen dan tegen betaling artikelen plaatsen op uw website. De artikelen worden in één van de  -door de Digi-kring gebruiker- gekozen rubrieken geplaatst welke aanwezig is op uw website.

Volkomen passief geld verdienen met uw website – Het ideale verdienmodel

Op eenvoudige wijze kan uw WordPress website worden gekoppeld aan de Digi-kring artikel publicatie tool. U heeft geen technische kennis nodig voor het realiseren van deze koppeling. Nadat de koppeling is gemaakt kunt u beginnen met passief geld verdienen. U hoeft werkelijk verder niets te doen om geld te verdienen met dit verdienmodel.

Tot wel €5 vergoeding per geplaatst artikel
Stel uw (WordPress) website(s) beschikbaar om Digi-kring gebruikers artikelen te laten plaatsen. U kunt tot wel €5 per geplaatst artikel ontvangen. Dit bedrag wordt door de beheerder van Digi-kring gewaardeerd, op basis van de kwaliteit van de desbetreffende website. De vergoedingen  worden maandelijks uitgekeerd.

Vergoeding per geplaatst artikel:

  • Tot €5  voor plaatsing op een onderwerp-gerelateerde website.
  • Tot €1 voor plaatsing op een website met meerdere onderwerpen (bijv. directory’s).

De exacte vergoedingen worden per website bepaald door de beheerder van Digi-kring. Bovengenoemde vergoedingen zijn inclusief btw.

Bijkomend voordeel – Meer resultaten in Google
Eén van de grootste factoren voor Google en veel andere zoekmachines om een website hoog te indexeren is;  wanneer deze website veel unieke content heeft. Het schrijven van goede content kost enorm veel tijd. Met het Digi-kring verdienmodel krijgt u betaald voor het plaatsen van content op uw website. Al deze content zal ook nog eens worden gevonden in de zoekresultaten van zoekmachines, waardoor bezoekers op organische wijze op uw website terecht kunnen komen.

Eisen welke aan de website worden gesteld:

  • Alleen Nederlandse, Duitse en Belgische websites welke in WordPress zijn opgebouwd, kunnen worden geschakeld aan de Digi-kring artikel publicatie tool.
  • De door Digi-kring gebruikers, geplaatste artikelen dienen minimaal een jaar actief te blijven.
  • De website dient te zijn voorzien van meerdere relevante rubrieken/categorieën welke navigeerbaar zijn vanaf de homepage.
  • De website dient te zijn voorzien van een goed-uitziend uiterlijk.
  • De WordPress software dient regelmatig te worden geüpdatet.
  • De website dient indexeerbaar te zijn in Google.
  • De website dient te voldoen aan de Nederlandse regelgeving.

Website aanmelden

5 + 2 = ?