Facebook likes kopen om bereik te vergroten

Wanneer je net een nieuwe Facebook pagina start valt of staat het succes van je pagina of bedrijf met de verhalen die je kunt vertellen. Hierdoor ben je al snel in staat om een grotere groep mensen te bereiken. Echter heb je wel een degelijke basis nodig om je berichten bij een zo groot mogelijk publiek te krijgen. Dit is ook gelijk een struikelblok voor veel nieuw opgerichte Facebook pagina’s. Door Facebook likes kopen via Like4You ben je al vanaf het begin van je pagina in staat om meer mensen te bereiken. Daarnaast wordt altijd gebruik gemaakt van echte personen, zodat je berichten ook daadwerkelijk worden gelezen.

Echte personen

Een groot voordeel van Like4You is dat er gebruik wordt gemaakt van echte personen. Wanneer je dan ook likes bestelt wordt de pagina aangeboden bij een grote groep mensen. Wanneer zij daadwerkelijk interesse hebben in je product of dienst kunnen zij je pagina gaan volgen. Hierdoor bouw je gelijk een goede basis op om op door te borduren. Daarnaast heb je met echte personen te maken die ook hun eigen pagina dagelijks gebruiken. Hierdoor bereik je met de interactie tussen de gekochte likes direct de vrienden van die personen. Dit maakt dat je pagina gelijk bij een nog grotere potentiële doelgroep komt. Het bereik groeit dan ook enorm door enkele Facebook likes te kopen.

Meer omzet behalen

Wanneer je een grotere groep mensen bereikt via Facebook ben je ook al snel in staat om de omzet te vergroten via je net opgerichte pagina. Dit effect wordt nog eens versterkt doordat de Facebook likes die je koopt van echte mensen zijn die ook serieus geïnteresseerd zijn in je pagina. Door de werkwijze van Like4You is het ook voor starters zeer aantrekkelijk om Facebook likes te kopen. 

Bezoek ook: Linkbuilding voor webshops