Artikel plaatsen - nieuws

Zelf een artikel plaatsen en direct publiceren

Zelf een artikel plaatsen op een Nederlandse of Belgische website ten behoeve van online branding van uw website of bedrijf.

U schrijft zelf waardevolle tekst voor uw te plaatsen artikel. Daarna kunt u dit artikel in de juiste website en categorie plaatsen. Het artikel is dan direct zichtbaar online.

Eenvoudig artikelen plaatsen

Het plaatsen van artikelen is erg eenvoudig met onze gebruiksvriendelijke publicatie tool. Voor het beste resultaat publiceert u ruim gevulde artikelen met relevante teksten. Regelmatig artikelen publiceren draagt bij aan betere resultaten op internet.

Artikelmarketing voor optimale resultaten

Als u uw website beter gevonden wil laten worden in grote zoekmachines,  is het van belang om artikelmarketing toe te passen. Met artikelmarketing worden  verschillende artikelen geplaatst op relevante websites waar artikelen kunnen worden toegevoegd. Een essentiële bijkomstigheid hiervan is dat er een link kan opgenomen met een verwijzing naar uw website.

Branding en naamsbekendheid

Een bedrijf of website welke hoog staat aangeschreven op verschillende websites, brengt meer vertrouwen, waardoor potentiële klanten eerder geneigd zijn tot een daadwerkelijke aankoop van uw product of dienst. Artikelen plaatsen op websites van hoge kwalitatieve waarde heeft positief effect op uw marketing strategie.