Advocaat hippisch recht

Een paardenadvocaat is een advocaat gespecialiseerd in rechtzaken aangaande paarden. Het hippisch recht is een specialisme die niet elke advocaat zich kan aanmeten. Het vergt verregaande kennis van de paardenwereld en alleen insiders met passie voor de hippische sport kunnen dit vak écht naar behoren uitoefenen. 

Paarden advocaat inschakelen: wanneer?

Een paarden advocaat schakelen je in wanneer er een geschil is ontstaan over de koop of verkoop van een paard. Had een gekocht paard een verborgen gebrek, of toch niet? En kan zoiets na de aankoop nog aannemelijk worden gemaakt? Met dergelijke vraagstukken kan een paardenadvocaat zich bezig houden.

 

Koopcontract paard laten controleren of opstellen door een paarden advocaat

Wanneer u een paard gaat aanschaffen of juist gaat verkopen dan is het wijs om een contract op te laten stellen door een ervaren paardenadvocaat. Schelstraete Advocaten is zo’n ervaren paarden advocaat die kennis van zaken heeft als het gaat om contracten. Diverse cliënten uit het buitenland weten Schelstraete Advocaten te vinden via de internationale connecties, of door simpelweg op dutch equine lawyer te zoeken.