Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een vak apart geen simpel kunstje meer zoals eind jaren ’90. Het even invullen van wat keywords in een veldje licht al jaren achter ons. Sterker nog Hoger in Google is slechts de eerste stap. Als je eenmaal een toppositie hebt moet daar ook nog op geklikt worden en als ze dan op de website terecht komen moeten bezoekers daar worden verleid, pas als dat laatste ook gelukt is, is er online succes. Maar goed het begint wel met die 1e stap: Hoger in Google.

Hoger in Google betekent simpelweg, minimaal een vermelding op de 1e pagina van de gratis zoekresultaten en bij voorkeur een positie in de top 3 resultaten. Buiten de top 3 wordt er al risico gelopen dat de vermelding niet in 1 oogopslag gezien wordt (below the fold). Bij HEERS werken we aan die top 3 posities door de technische optimalisatie van websites, content optimalisatie en linkbuilding. We maken duidelijke afspraken met onze klanten en onze rapporten zijn eenvoudig, net zoals onze adviezen. Klaar voor een toppositie in Google? Bezoek onze website en neem contact met ons op!

HEERS is een online marketing bureau uit Gorinchem met focus op zoekmachine marketing en conversie-optimalisatie. We bouwen ook briljante websites, maar de focus ligt wat ons betreft op het resultaat van de website!
zoekmachine optimalisatie, seo

Auteur: HEERS, IP adres: 82.217.141.121, Website: http://www.heers.nl/zoekmachine-optimalisatie/

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.