Waterbouw

Revac is een specialistisch aannemingsbedrijf dat zijn oorsprong heeft in de waterbouw en kan terug grijpen naar 45 jaar ervaring. Door het innovatieve karakter van de oprichters is er veel ontwikkeld, veranderd en verbeterd in deze periode. Deze ontwikkeling is doorgaans erg waardevol gebleken voor de waterbouw.

Revac Specialistische Technieken BV kent geen barrières op het gebied van waterbouw. Het motto is dan ook: ‘voor elk probleem moet een oplossing zijn’. Daar wordt dan op creatieve wijze naar gezocht. Met jarenlange ervaring in de waterbouw wordt er door middel van reeds ontwikkelde systemen en materialen, of een geheel nieuw ontwikkelde techniek in de waterbouw naar een oplossing gezocht. Vooral in de waterbouw branche ongebruikelijke materialen leiden vaak tot verrassende en doeltreffende oplossingen.

Binnen de waterbouw kan Revac Specialistische Technieken BV u met verschillende werkzaamheden helpen. Van onderwaterconstructie tot het tijdelijk afdichten van riolen en gemalen. Daarnaast kunnen wij onder water gewapende betonvloeren storten. Onderaan deze pagina vindt u een uitgebreider overzicht van waterbouw werkzaamheden waarmee Revac u kan helpen.

Gespecialiseerd in funderingsherstel, kelderbouw en waterbouw werkzaamheden.
waterbouw

Auteur: revac, IP adres: 31.149.68.118, Website: http://revac.nl/waterbouw/

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.