Verleng de zomer met een terrasverwarmer van Tuinmeubelen.nl

In oktober genieten van een heerlijk wijntje in de tuin, zelfs wanneer de zon allang onder is: Tuinmeubelen.nl maakt het mogelijk. De specialist in tuinmeubelen en tuinaccessoires heeft onlangs het assortiment uitgebreid met een ruime collectie terrasverwarmers. Niet meer weg te denken uit de horeca, en binnenkort ook niet meer uit de achtertuin. Stel het afscheid van de zomer nog even uit!

Terrasverwarming
In Nederland is het aantal zonuren helaas beperkt. Slimme horecaondernemers hebben daar allang iets voor gevonden: op vrijwel elk terras staan tegenwoordig heaters, die voor een aangename warmte zorgen. Maar waarom zou je zo’n terrasverwarmer ook niet gebruiken op frisse herfstavonden thuis? Tuinmeubelen.nl maakt het nu ook voor consumenten mogelijk om een terrasverwarmer aan te schaffen. Kies voor een heater met wieltjes, gemonteerd aan de muur of een staand exemplaar, en op basis van infrarood, elektriciteit of gas.

Gebruiksgemak
Uiteraard staat veiligheid bij Tuinmeubelen.nl hoog in het vandaal. Zo wordt de gastoevoer naar de Area lounge heater van Eurom automatisch gestopt wanneer de heater te warm wordt of omvalt. Met het stijlvolle ontwerp en een bereik van maar liefst 100 m2 is deze terrasverwarmer uitermate geschikt voor het verwarmen van grote oppervlaktes. Wie een kleinere oppervlakte wil verwarmen, heeft een uitstekende koop aan de Eurom Golden 2000 Ultra RCD, die zowel aan de muur, aan het plafond of aan een parasol gemonteerd kan worden. Deze terrasverwarmer heeft een bereik van 20 m2, is waterwerend en kan eenvoudig in de gewenste hoek worden gedraaid.

Tuinmeubelen.nl
De webwinkel Tuinmeubelen.nl biedt een ruime keuze aan tuinartikelen voor consumenten, zoals tuinsets, parasols, tuinkussens, banken, barbecues en onderhoudsmiddelen. Met scherpe prijzen en fysieke showrooms door heel Nederland sluit de webwinkel perfect aan bij de wensen van de moderne consument. Bestellingen vanaf € 150 worden gratis thuisbezorgd

Tuinmeubelen.nl, de tuinmeubelspecialist van Nederland

Ben je op zoek naar nieuwe tuinmeubelen? Dan ben je bij Tuinmeubelen.nl aan het juiste adres. In onze webshop zie je ons gehele assortiment tuinmeubelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinsets, loungesets, tuinstoelen,barbecues, parasols en nog veel meer. Wil je onze tuinmeubelen in het echt zien dan heten wij je van harte welkom in een van onze 9 showrooms waar een selectie van onze tuinmeubelen beschikbaar is. Bij Tuinmeubelen.nl kun je altijd rekenen op scherpe prijzen, de beste kwaliteit en een uistekende service. Kortom de beste deal voor je nieuwe tuinmeubilair vind je op Tuinmeubelen.nl Alle tuinmeubelen direct leverbaar
Tuinmeubelen, terrasverwarming

Auteur: Tuinmeubelen.nl, IP adres: 213.247.124.201, Website: http://www.tuinmeubelen.nl

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.