Verhuisbedrijf Rotterdam

Wij, de Verhuisbeweging, zijn uw betrouwbare partner als het gaat om alle soorten van verhuizen. Van het verhuizen van één of een paar spullen, of een volledige verhuizing, of een bedrijfsverhuizing, bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij de klus klaren! U kunt ons 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereiken via 088 2430 120. Wij zijn het verhuisbedrijf van Rotterdam!

Voorbereiding van een verhuizing

De voorbereiding van een verhuizing is van groot belang en draagt zeker bij aan de snelheid en de uitvoering van de verhuizing zelf. Zo kunt u gemakkelijk en gestructureerd te werk gaan door middel van het opstellen van een checklist. Een andere handige tip is om, de spullen die in dozen kunnen, netjes in dozen te stoppen en te letten op het gewicht van de doos. Een te zware doos zal eerder stuk gaan. Ook is het handig om stickers te gebruiken met waar welke doos naartoe moet, zodat de verhuizers dit direct voor u kunnen plaatsen.

Verhuisbedrijf Rotterdam inhuren?

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam en/of omstreken met ervaren en gemotiveerde verhuizers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan garant voor goede verhuizers, professionele materialen zoals een verhuiswagen op maat, een verhuislift en werken voor een eerlijk tarief. Daarom noemen wij onszelf het verhuisbedrijf Rotterdam.

Verhuizing berekenen

Wij kunnen u een scherpe prijs bieden door onze handige verhuiscalculator! Deze is niet alleen handig om te gebruiken als checklist van uw spullen, maar geeft ook aan hoe groot de verhuiswagen moet zijn, hoeveel verhuizers er moeten zijn en wat de kosten ongeveer zijn. U ontvangt van ons, geheel vrijblijvend, een offerte op maat.

Ga naar onze website voor meer informatie en/of het aanvragen van een offerte: www.deverhuisbeweging.nl