Tips bij het maken van een website

Een website laten maken is meer dan even een ontwerpje omzetten naar een template. De ontwikkelingen gaan snel en er moet goed nagedacht worden over seo en conversie optimalisatie. Op seo-webteksten.nl vind je niet alleen veel (alle misschien wel) zaken waar je aan moet denken, maar ook waar je aan moet denken om je bezoekers te verleiden. Zo vind je er tips op het gebied van usability, responsive webdesign en content marketing.

De website is voornamelijk gebaseerd op seo webredactie, webdesign en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast vind je er veel over WordPress. Niet alleen omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke en zoekmachine vriendelijke cms ter wereld is, maar ook omdat simpelweg de meeste websites op basis van WordPress draaien (inmiddels 22% van de 500.000 grootste websites ter wereld).

Ben je toe aan een (nieuwe) WordPress website? Ben je op zoek naar een bouwer of naar tips om zelf je WordPress website te bouwen en verleidelijk te maken met goede webteksten? Kijk dan snel op seo-webteksten.nl.