,

Teckentrup, de introductie van een deuren-gigant

U zult de naam Teckentrup & haar collectie deuren de komende decennia steeds beter leren kennen luidt de verwachting. Sinds enkele jaren heeft de Duitse deuren fabrikant Teckentrup, met haar vele fabrieken in Duitsland, ook haar vleugels uitgespreid binnen Nederland. Lees meer…

Kwaliteit voorop

Teckentrup onderscheidt zich op meerdere fronten ten opzichte van haar directe concurrentie.

  1. Innovatieve deuren. Teckentrup biedt binnendeuren, buitendeuren, klapdeuren in velerlei varianten en natuurlijk een breed scala aan volautomatische garagedeuren.
    Deze deuren kenmerken zich stuk voor stuk in het feit dat niet alleen design en vormgeving uiterst belangrijk zijn, maar vooral de functionaliteit van de deuren enorm belangrijk is. Duurzaamheid, lange levensduur, klaar voor intensief gebruik & functionaleit zijn kernwaarde voor de ontwikkeling van deuren binnen Teckentrup.
  2. Een deur dient naast de gebruikelijke functionaliteit meerwaarde te bieden aan een onderneming of privéverblijf. Zo mag u verwachten van de deuren van Teckentrup dat u binnen de collectie o.a. brandwerende deuren, hoogwater werende deuren, kogewerende- en geluidswerendedeuren aantreft
  3. Snelle en hoogwaardige service, ook aan huis: De klant kan op haar gemak online door het zeer uitgebreide assortiment deuren alvast haar keuze maken voor een type deur. Is er meer informatie nodig, of dient de deur op maat gemaakt te worden? De medewerkers van Teckentrup komen gewoon bij u langs. Is uw bestelling voor u op maat gemaakt, dan wordt deze ook weer bij u gemonteerd.

 

Benieuwd naar de ruime collectie binnendeuren, buitendeuren en garagedeuren – bezoek snel de website van Teckentrup