Teak tuinmeubelen

Enkele maanden geleden hebben mijn man en ik een nieuw huis gekocht. Eindelijk een eigen plekje. We zijn direct begonnen met een flinke verbouwing en het einde is nu bijna in zicht. Het huis begint nu echt ons thuis te worden. Mooie hardhouten vloeren in de woonkamer en super luxe natuurstenen tegels in de keuken. Het huis is nu eindelijk bijna klaar en dan gaan we starten met de tuin! We hebben een behoorlijk grote tuin die we eigenlijk helemaal willen veranderen. Op dit moment bestaat de tuin uit alleen maar gras. We gaan hier een mooi terrasje en patio plaatsen om gezellige zitplaatsen te creëren. Deze hebben we al uitgezocht en eind volgende week worden ze geïnstalleerd! De hoogste tijd dus om tuinmeubelen uit te zoeken.
Mijn favoriet: teak tuinmeubelen
Voor mij was het al snel duidelijk dat ik tuinmeubelen van teak in mijn tuin wou hebben. Teak tuinmeubelen gaan namelijk jarenlang mee en zijn van super goede kwaliteit. Daarnaast vind ik ze ook gewoon erg mooi en een super uitstraling hebben. Daarnaast staan de teakhouten tuinmeubelen erg goed bij de patio die we hebben besteld. Tuinmeubelen van teak zijn niet bepaald goedkoop en dit is dan ook eigenlijk het enige minpunt aan dit soort tuinmeubelen. Echter gaan de tuinmeubelen van teak jarenlang mee, waar andere tuinmeubelen al vervangen moeten worden. Als je het van die kant bekijkt valt het allemaal eigenlijk wel mee. Na een lange zoektocht naar de perfecte tuinmeubelen hebben we uiteindelijk een erg mooie tuinset van teakhout gevonden en direct besteld. Het enige wat nu nog rest zijn de tuinaccessoires. Accessoires maken de tuin toch wel af en zorgen ervoor dat de tuin lekker fleurig is. Ik heb allerlei bloempotten in verschillende kleuren besteld, mooie kussens voor op de stoelen en allerlei andere accessoires gehaald. Ik kan niet wachten totdat alles binnen is! Heerlijk mijn tuin inrichten op de manier dat ik het wil en dan gewoon heerlijk genieten!

In onze 2 showrooms à 8000 m2 hebben wij meer dan 300 complete sets tuinmeubelen, waarin meer dan 1000 combinaties mogelijk zijn. Met meer dan veertig jaar ervaring krijgt u vanzelfsprekend vakkundig advies van onze verkoopadviseurs en kunt u rekenen op een perfecte service.
Vlechtwerk tuinmeubelen

Auteur: Tom, IP adres: 212.178.76.26, Website: http://www.keessmit.nl

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.