Seiko Horloges ruim 130 jaar innovatie

De geschiedenis van Seiko is een verhaal van meer dan 130 jaar lang innoveren. Vanaf het begin van de oprichting is het horlogemerk bezig met het verbeteren van haar horloges. Het begon ooit met de vastberaden oprichter Hattori. Zijn qoute ‘One step ahead of the rest’ wordt nog steeds door het bedrijf hoog in het vaandel gehouden.

Deze qoute heeft er dan ook voor gezorgd dat het bedrijf nog altijd bezig is met een continue verbetering van horloges. Baanbrekende innovaties en nieuwe innovaties maken Seiko tot een van de grootste horlogemerken in de geschiedenis van horloges.

Het merk Seiko is dan ook de enige fabrikant die in staat is om 5 hoogwaardige horlogetechnologien in eigen fabriek te fabriceren. Het merk weet de technologien Mechanisch, Quartz, Spring Drive, Kinetic en GPS Solar voor haar horloges te gebruiken.

Het pronkstuk van Seiko is en blijft de Astron. Een horloge met ongekend veel functies. In 2012 produceerde het merk Seiko horloges die zich in alle 39 tijdzones van de wereld thuis voelt. Dit is allemaal mogelijk door de micro-GPS ontvanger die Seiko zelf wist te fabriceren. Bent u op zoek naar een horloge met alle functies en de beste technologieen dan is Seiko uw partner.