Seiko Astron het horloge dat alle tijden kent!

Seiko staat bekend als het merk van de innovatie. Het is dan ook een zeer vooruitstrevend merk. Diverse series binnen het merk en horloges met diverse soorten aandrijvingen geven aan dat Seiko een merk is met innovatie hoog in het vaandel.

Toch zijn de meest spectaculaire Seiko horloges te vinden in de Seiko Astron serie. Zo introduceerde het merk een aantal jaar geleden als eerst een analoog GPS horloges; de Seiko Astron GPS Solar, die alle 39 officiele tijdzones op aarde kon herkennen en zich op elke plek op aarde aanpaste aan de juiste tijd op die specifieke plek. Dit horloges werd vernoemd naar ’s werelds eerste quartz horloge uit 1969.

Het zeer unieke horloge is voorzien van vele innovatieve uitvindingen. Zo heeft het Seiko Astron horloge een micro-GPS ontvanger, die zo weinig stroom verbruikt dat alle functies optimaal kunnen functioneren. In totaal is een Seiko Astron GPS Solar voorzien van 100 gepantenteerde uitvindingen. Hiermee is het hoogste waarschijnlijk het meest innovatieve horloge ter wereld.

De horloges zijn prijzig, maar met een dergelijk horloge weet u zeker dat u nooit meer een nieuw horloge hoeft te kopen. De kwaliteit van een Seiko horloge is zo hoog dat u er jaren maar dan ook echt jaren mee vooruit kunt.