Schilder voor iedereen!

Op het internet zijn er verschillende websites waarop mensen goederen kunnen aanbieden en kopen, deze websites zijn bij het grote publiek inmiddels wel bekend en de namen speurders.nl en ebay.com zijn voor het gros van de Nederlandse samenleving geen onbekend begrip meer. Mensen kopen echter niet alleen goederen maar nemen ook diensten af.

Een website waarop diensten worden aangeboden is Handigemensen.nl, zoals je op bijvoorbeeld ebay.com de meest uiteenlopende goederen kunt opkopen, is het op deze website mogelijk om de meest uiteenlopende diensten aan te bieden en af te nemen.

Het grote verschil met andere websites is dat op www.Handigemensen.nl enkel diensten aangeboden mogen worden door particulieren en ZZP’ers. Op andere websites kunnen grote bedrijven vaak tegen betaling hun goederen of diensten aanbieden op een prominente plaats op de website, hierdoor is het vaak zo dat de kleinere speler moeilijk kan concurreren met de grotere bedrijven. Ook is het zo dat het plaatsen van een advertentie vaak geld kost, op Handigemensen.nl is dit niet het geval, op Handigemensen.nl is het plaatsen van 1 advertentie ten alle tijden gratis. Wanneer je meerdere diensten kunt leveren en dus meerdere ‘handigheden’ hebt en aan wil bieden, dan wordt er een kleine bijdrage gevraagd aan de aanbieder van de dienst.

Deze bijdrage is erg laag, omdat de website graag laagdrempelig wil blijven. De website wil dit, omdat er zoals eerder vermeld enkel ZZP’ers en particulieren welkom zijn op de aanbiedende kant van de website. Deze groep is door de crisis het zwaarst getroffen en heeft dus minder financiële middelen dan grotere bedrijven, hier wordt dus rekening mee gehouden door de prijzen laag te houden.

Op de website zijn klussers op alle gebieden te vinden. Denk hierbij niet alleen aan een schilder, maar ook aan schildersbedrijven, schilders, stukadoors, elektriciens en loodgieters. Contact zoeken is gratis, dus raden wij iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen.
schilder, schilders

Auteur: Boudewijn, IP adres: 82.75.195.27, Website: http://www.handigemensen.nl/schilder-nl

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.