Sauna’s

De beste sauna’s vindt u bij Fonteyn

Voor iedereen is het heerlijk om even bij te komen in een sauna. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om voor een sauna in huis te kiezen. Gelukkig biedt Fonteyn een enorm aanbod aan sauna’s waaruit u uw keuze kunt maken. Wat maakt ons aanbod aan sauna’s zo uniek? Onze sauna’s zijn namelijk van topkwaliteit en bij elk budget hebben we een passende sauna. U vindt bij ons sauna’s in alle soorten en modellen van uitsluitend topmerken. En doordat wij onze producten grootschalig inkopen, kunnen wij al onze sauna’s tegen zeer scherpe prijzen aan bieden.

Maatwerk sauna’s

Veelvoorkomend is dat mensen een bepaalde ruimte volledig willen benutten, of in een bepaalde hoek of onder een schuin afdak de sauna willen plaatsen. Bij Fonteyn kunnen we uw wens volledig in vervulling laten gaan met onze maatwerk sauna’s.

Sauna’s direct uit voorraad leverbaar!

In onze 10.000 m2 grootte voorraadkelder hebben we bijna elke sauna uit ons assortiment ruimschoots uit voorraad leverbaar.

De grootste sauna showroom van Europa

Graag nodigen wij u uit om eens een bezoekje te nemen aan onze ‘Outdoor Living Mall’ in Uddel, dat met een oppervlakte van 35.000 m2 gezien wordt als de sauna showroom in Europa. Hier vindt u diverse soorten sauna’s tentoongesteld waaronder:

Finse element sauna’s
Houten sauna’s
Finse massief houten sauna’s
Infrarood cabine’s
Traditionele Finse sauna’s
Buiten sauna’s
Saunakachel

In onze showroom staan al onze sauna’s tentoongesteld zodat u zelf kunt bekijken welke sauna het beste in uw huis of tuin past. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze of het beantwoorden van uw specifieke vragen.

Sauna’s bij Fonteyn tegen de scherpste prijzen!
sauna’s

Auteur: Sauna’s, IP adres: 81.28.95.27, Website: http://www.fonteyn.nl/sauna-s

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.