Rene Freres 1e artikel

Rene Freres

Rene Freres broeken

Rene Freres broekenkenmerken zich door de goed pasvorm en de betaalbare prijs. De prijs kwaliteits verhouding van deze broeken valt altijd heel erg op. De broeken van Rene Freres hebben vaak een sportief elegante uitstraling en mogen daarom niet ontbreken in de klerenkast van de hedendaagse vrouw. Rene Freres heeft de modellen Comfort (Amber) en Regular (Crystal) en zegt door deze modellen voor iedere vrouw de juiste pasvorm te hebben. Met de mooie afwerking van de broeken probeert Rene Freres zich te onderscheiden in de markt.

De broeken van Rene Freres worden geproduceerd in eigen fabrieken in Wit Rusland. Hierdoor is een constante kwaliteit en een continue levering gewaarborgd. De broeken worden ontwikkeld in ateliers in Litouwen.

Door het hele ontwerp en produktie proces in eigen hand te houden kan Rene Freres haar positie op de markt van broekengoed behouden en zelfs uitbreiden.

Rene Freres figuur corrigerende broeken

Door de speciale vormgeving en verwerking van stoffen hebben de broeken van Rene Freres een figuur corrigerende werking. Betaald u voor dit soort broeken bij een ander merk vaak meer dan 100 euro, bij Rene Freres zijn kosten deze broeken altijd minder dan 100 euro.

Uw leverancier voor Rene Freres broeken

Rene Freresbroeken kunt u kopen bij damesboetiek This Time in Kapelle. Naast broeken van het merk Rene Freres verkopen wij ook broeken van de merken Zizo(Zi-Zo), Para-Mi, Geisha etc. Andere kleding merken die wij in onze winkel en online verkopen zijn: Sao Paulo, Steilmann, Only-M, Blue Seven, Moglie, Via Appia, en Sophia Perla.