Privé zwembaden

Een zwembad thuis op maat laten aanleggen ligt dichter binnen uw bereik dan u wellicht direct vermoed. Aqua specialist Bodyfit levert maatwerk af, tegen aantrekkelijke tarieven!

Een privé zwembad

Wat is er nu heerlijker dan het bezitten van een binnenzwembad! Het ultieme vakantie gevoel in uw eigen privé omgeving! Een binnenzwembad biedt u de mogelijkheid dagelijks heerlijk thuis te zwemmen, wat niet alleen een weldaad voor de geest is, maar ook voor uw lichaam. Alle spiergroepen binnen uw lichaam worden gebruikt tijdens zwemmen. Zwemmen wordt dan ook vaak door artsen aanbevolen als ultieme sport waarbij het lichaam minimaal belast wordt.

Hebt u enige ruimte over in uw tuin, dan is een binnenzwembad gemakkelijk te realiseren door een aanbouw aan uw woning. De binnenzwembaden zijn in iedere gewenste maat verkrijgbaar!

Een buiten zwemspa

Kent u de buiten zwemspa al? Deze geweldige spa biedt u de mogelijkheid te zwemmen, door de riante, rechthoekige afmetingen. Tijdens het zwemmen kunt u optimaal genieten, en wordt u lijf gemasseerd door de vele stromingen. De zwemspa wordt dan ook wel aangeduid als de ideale fitness ruimte onderwater.

Een op maat zwemspa kopen? Bezoek dan snel de website Bodyfit