Muurstickers voor de slaapkamer

In een slaapkamer mag een gepaste muurdecoratie zeker niet ontbreken. De mogelijkheden van muurstickers slaapkamer zijn oneindig. Zowel voor baby’s, tieners en volwassenen zijn er tal van passende muurstickers in tal van kleuren en formaten en ook in verschillende stylen. Zeg het met woorden of een tekening of verkies je de rust van bloemen en planten? Volg je persoonlijke smaak en maak de slaapkamer tot een gezellige ruimte waar je in weg kan dromen en heerlijk ontspannen.
Of verkies je een eigen tekst om als muursticker te laten maken? Ook dit is mogelijk. Een muursticker tekst kan ook gecombineerd worden met een tekening. Zo heb je een persoonlijk ontwerp als muurdecoratie dat nergens anders terug te vinden is.
Zo kan je van het ontwerp op een geboortekaartje een leuke muursticker laten maken om de babykamer mee op te fleuren. Een leuke blijvende herinnering aan die hele speciale dag. In een babykamer zijn ook muurstickers met sterretjes en maan ideaal om de kamer in een handomdraai om te toveren tot een rustige ruimte.
Of heeft u al eens gedacht om een leuke tekening van je kind in een muursticker te laten maken? Een eigen kunstwerkje van je kind in de kinderkamer. Als je kleine spruit daar niet trots van wordt!
Bij muurstickers hoef je niet enkel en alleen te denken aan het decoreren van muren, je kan deze stickers ook op kasten en deuren kleven. Ook kunnen muurstickers uit vinyl gemaakt in de badkamer gebruikt worden op bijvoorbeeld de douchewand of op de spiegel.
Kijk eens op de website van Sadoradesigns. Daar kan je honderden ontwerpen terugvinden voor elke kamer in je woning.

Bij Sadoradesigns vindt u een groot assortiment muurstickers voor elke kamer in je woning. Zowel muurstickers met tekst als silhouetten, beestjes, vliegtuigen, sporters, bloemen,… Ook eigen ontwerpen kunnen als muursticker uitgewerkt worden.

Bezoek ook eens …