Musthave: Voorgeknoopte Ritsdas van FlexTie

Een geweldige uitvinding die tijd en geklungel bespaart is deze stropdas van FlexTie. Wat deze stropdas uniek maak is dat je niet zelf de bekende dubbele Windsor hoeft te knopen. FlexTie is namelijk voorgeknoopt doormiddel van een verborgen ritssysteem.

De FlexTie Ritsdas is handgemaakt en van 100% zijde, een uniek product, leuk als cadeau of als je zelf vaak een stropdas draagt. Je bespaart er tijd mee en het is veel makkelijker dan een gewone stropdas. Het rits-systeem is verborgen en je kunt de breedte aanpassen van het nekstuk.

De FlexTie Ritsdas is makkelijk in gebruik. Om te beginnen doe je de stropdas om je nek en pak je het smalle uiteinde van de das en de knoop. Zodra je dit hebt gedaan, schuif je de rist omhoog en houdt je het smalle uiteinde stevig vast.
Bekijk de video en zie hoe eenvoudig het is!

TieCentre.nl is onderdeel van CentreShops.nl en is een professionele en betrouwbare webshop die gespecialiseerd is in Zakelijke heren accessoires.
TieCentre.nl is altijd uw partner bij het vinden van de perfecte Stropdas, Strik, Dasspeld & Manchetknopen voor iedereen, voor iedere gelegenheid en altijd de beste kwaliteit. Zelfs voor diegene die geen stropdassen kunnen strikken heeft TieCentre.nl de juiste oplossing met onze collectie Ritsdassen.

CentreShops.nl is opgericht door Maikel Jellema die zich fulltime inzet om de websites verder te verbeteren, orders te verwerken en klanten te woord te staan.

CentreShops.nl is een onderneming die meerdere webshops beheert
en hun webshop-/productaanbod constant uitbreid.
Huidige webshop aanbod:
www.ToyCentre.nl (speelgoed)
www.TieCentre.nl (heren accessoires)
www.FanCentre.nl (fan artikelen)

CentreShops.nl waarborgt altijd de hoogste kwaliteit naar haar klanten, zowel op product gebied als de klantenservice.

stropdas, ritsdas

Auteur: Maikel Jellema, IP adres: 81.204.182.153, Website: http://www.tiecentre.nl/ritsdassen.html

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.