Mantelzorg en Duocar chaletbouw

Een mantelzorgwoning of mantelzorgchalet bij Duocar


Mantelzorgwoning mantelzorgchalet? De naam maakt helemaal niet uit maar feit is het dat degene die u op nu verzorgd of die u nog gaat verzorgen dat onderkomen krijgt die hij of zij verdient.

Een mantelzorgwoning mantelzorgchalet van Duocar chaletbouw voorziet helemaal in de wensen en behoeften ten aanzien van mantelzorg behoeften.
Zo lang mogelijk in eigen huis blijven wonen is de wens van elk die op leeftijd is en het fijn vind zijn of haar laatste jaren in een vertrouwde en bekende omgeving wil blijven wonen.

Doordat flexibiliteit al jaren hoog in het vaandel staat bij Duocar chaletbouw is het voor ons een koud kunstje om uw mantelzorgwoning mantelzorgchalet samen te stellen helemaal naar de wensen en behoeften van de betreffende klant.http://www.duocar.nl/chaletbouw

Mantelzorgwoning mantelzorgchalet zonder vergunning laten bouwen.


De regels voor bouwen zonder vergunning zijn aanzienlijk veranderd per 1-november 2014. Dit betekend dat u gemakkelijker een mantelzorgwoning mantelzorgchalet kan laten plaatsen in uw tuin of op uw erf.

Deze nieuwe regelgeving is landelijk en gaan boven de richtlijnen van de gemeentes. Het is dus zo dat u de gemeente geen kennis hoeft te geven van uw plannen betreffende van de plaatsing van een mantelzorgwoning mantelzorgchalet.
Er gelden alleen een paar regels. Zo moet er worden voldaan aan het bouwbesluit betreffende veiligheid, isolatie, gezondheid en milieu.

Bij Duocar chaletbouw zijn wij hier overal van op de hoogte maar u kunt ook alles nazien in het bouwbesluit 2012. Wilt u weten of uw uw bouwplannen vergunningvrij zijn? kijk dan snel hier. Op onze berichtenpagina’s hebben alle wetsveranderingen per 1-november 2014 onder elkaar gezet.


Mantelzorgwoning mantelzorgchalet geheel op maat en naar wens


Duocar chaletbouw is al meer dan 25 jaar één van de marktleiders op het gebied van mobiele bungalowbouw. Onze chalets worden al jaren geheel naar wens en op maat van onze klanten gemonteerd.
Daarom bent u voor uw mantelzorgwoning mantelzorgchalet bij Duocar aan het juiste adres voor uw task op maat.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die wij hebben ten aanzien van een mantelzorgwoning mantelzorgchalet?

Wanneer u interesse heeft in de aankoop van een mantelzorgwoning mantelzorgchalet neem dan contact op met Duocar chaletbouw.
Wij kunnen u alles vertellen wat er bij de aankoop van een dergelijke woning komt kijken. Wij kunnen u ook alle opties en mogelijkheden tonen welke wij u kunnen bieden. Maak een afspraak met ons om bij ons op de fabriek alle mogelijkheden te bespreken middels ons contactformulier of telefonisch op nummer 010435054