Kleurenanalyses en stijlanalyses

Ik wil me graag beter kleden

Is dit een uitspraak die u wel eens tegen uzelf zegt ? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden die This Time Color u hierbij biedt. This Time Color geeft onder andere kledingadvies, kleurenanalyses en stijlanalyses.  Bij iedere van deze adviezen is het mogelijk om te kiezen voor de verkorte workshop analyses of voor de uitgebreide analyses. Hier onder staat kort beschreven wat ieder van de mogelijkheden inhoud

Kleurenanalyse

Tijdens een kleurenanalyse kijken we samen met u naar welke kleuren er het beste bij u passen. We zullen een groot aantal doeken laten zien en u zult ook zelf constateren dat bepaalde kleuren u gezicht meer laten stralen dan andere kleuren.

Daarnaast kijken we ook naar uw karaktertrekken. Staat u graag op de voorgrond of bent u meer het type dat liever wat op de achtergrond blijft. Ook uw haarkleur en de kleur van uw ogen bepalen mede welke kleuren er goed bij u passen. 

Aan het eind van de kleurenanalyse hoort u welk kleurentype u bent. Vroeger kende men alleen het herfststype, wintertype, zomertype en het lentetype. Deze indeling is veel te grof en doet absoluut geen recht aan de vele verschillen die er zijn. Wij werken dan ook met het 78 kleuren principe. Een veel fijnere en betere indeling dus dan de 4 jaargetijden indeling.

Stijlanalyse

Tijdens een stijlanalyse kijken we vooral naar uw lichaamsvormen, zoals de vorm van uw hoofd en van uw lichaam. Vooral de verhoudingen zijn hierbij van belang. Wij kunnen u advies geven waar u op moet letten bij het kopen van kleding. U kunt namelijk heel goed het accent op een bepaald lichaamsdeel leggen. Of u kunt uw lengte extra benadrukken of juist verdoezelen. Ditzelfde geldt bijvoorbeeld voor hoe breedt u bent of welke boezemomvang u heeft.

Kledingadvies

Een kledingadvies bestaat uit een totaal advies waarbij de kleurenanalyse en de stijlanalyse worden gecombineerd