Juridisch advies van betaalbare juristen

Als u juridisch advies nodig heeft en u heeft een inkomen onder een bepaalde norm dan kunt via de raad voor de rechtsbijstand bij een advocaat goedkoop juridisch advies verkrijgen of zelfs procederen op een goedkope manier. Echter met de bezuinigen in Nederland wordt de eigen bedrage voor dit juridisch advies verhoogd waardoor juridisch advies voor de minder bedeelden duurder is geworden.

Maar zijn er naast de advocaat geen andere aanbieders van juridisch advies die voor een betaalbare prijs hun diensten leveren waardoor u helemaal geen aanvraag hoeft te doen bij de raad voor de rechtsbijstand voor gesubsidieerd juridisch advies?

Juridisch advies van betaalbare juristen 

Op de huidige juridische markt komen er steeds meer aanbieders van juridisch advies die voor een betaalbare prijs hun diensten leveren. Zij gaan zonder dat u een aanvraag bij de raad voor de rechtsbijstand hoeft te doen direct voor de rechtzoekende aan de gang en kunnen hen dus direct van dienst zijn, wat uiteraard een groot voordeel is.

Juridisch advies van andere aanbieders

Maar wie zijn die andere aanbieders van juridisch advies? Als u op het internet kijkt ziet u juristen kantoren of juridisch adviesbureaus die al voor € 39,95 per uur de rechtzoekende van juridisch advies kunnen voorzien. De reden dat deze andere aanbieders zo goedkoop zijn heeft in de eerste plaats te maken met het niet hebben van een duur kantoor zoals bij advocaten vaak wel het geval is, in de tweede plaats hebben deze andere aanbieders van juridisch advies vaak ook geen secretaresse of ander ondersteunend personeel waardoor daar geen kosten voor worden gemaakt.

Derhalve is voor de minder bedeelden in de maatschappij ook goed mogelijk om via een jurist of juridisch adviseur goedkoop te procederen voor de kantonrechter of bestuursrechter. Op deze manier wordt juridisch advies een stuk toegankelijker voor de minder vermogende mensen en daarmee ook de gang naar de rechter.

Juridisch advies van Precise and Wise
Een goed voorbeeld van een andere aanbieder van juridisch advies voor een echt betaalbare prijs is Precise and Wise Juristen gevestigd nabij Roosendaal in het zuiden van Nederland. Zij schrijven bijvoorbeeld een dagvaarding en staan daarbij ook de rechtzoekende bij in een procedure bij de kantonrechter voor een vooraf afgesproken vaste prijs van € 599,95 ex. BTW.
juridisch advies

Auteur: Mark Fluitman, IP adres: 84.86.227.246, Website: http://www.preciseandwise.nl/

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.