Juridisch advies bij aankoopconflict

Als een aangekocht product niet goed functioneert en de verkoper wilt niet meewerken aan het verhelpen van het betreffende probleem, dan is het verstandig juridisch advies in te winnen bij een jurist.

Door juridisch advies in te winnen bij een jurist zal de consument zijn rechtspositie helder voor ogen krijgen en kan de jurist ook voor de consument aan de slag gaan indien gewenst.

Juridisch advies door jurist

Het voordeel van juridisch advies van een jurist is dat een consument geen fouten maakt in juridisch opzicht naar de verkoper toe. Vaak proberen consumenten eerst zelf het probleem op te lossen zonder juridisch advies, echter heeft het zelf aan de slag gaan over het algemeen weinig effect.

De verkoper zal namelijk zien dat de consument zelf, zonder juridisch advies in te winnen, de verkoper probeert te dwingen om zich aan de overeenkomst te houden. Echter zal een verkoper een schrijven van de consument in het algemeen niet als serieus of dreigend opvatten.

Pas nadat een consument juridisch advies heeft ingewonnen bij een jurist en de jurist voor de consument het probleem zal trachten op te lossen zal de verkoper het als serieus zien.

Juridisch advies nodig?

Indien u als consument een aankoopconflict heeft, dan kunnen de juristen van Precise and Wise Juristen u goed van dienst zijn. Zij geven al juridisch advies voor een uurtarief van € 39,95 ex. btw. Neem direct contact op.

De juristen van Precise and Wise geven daarnaast ook vaste oplossingen voor een vaste prijs.
juridisch advies

Auteur: Mark Fluitman, IP adres: 84.86.227.246, Website: http://www.preciseandwise.nl/

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.