Jacuzzi

ijkt het u wel wat, een eigen massage bad voor in uw tuin of woning? Fonteyn Spa’s heeft het perfecte aanbod! Wij verkopen diverse spabaden en jacuzzi’s waarmee u in uw eigen privé omgeving heerlijk kunt ontspannen zonder de deur uit te gaan. Omdat Jacuzzi* een merknaam is, kunt u dit type baden vergelijken met een whirlpool of bubbelbad.

Bij Fonteyn Spa’s hebben wij altijd wel een spa of jacuzzi die bij u past. Wij hebben maar liefst 100 modellen spabaden opgesteld in onze showroom en zeker 1000 spa’s op voorraad.

Natuurlijk is iedere jacuzzi anders. Er zijn talloze soorten, maten en types!. Bij Fonteyn Spa’s hebben wij maar liefst 100 soorten spabaden in onze showroom staan. Maar dat is niet alles! In onze nieuwe Spa Experience ruimte kunt u op afspraak een spa of jacuzzi naar keuze testen. De ruimte waarin de jacuzzi’s en spabaden getest kunnen worden is afgesloten en beschikt over een kleedruimte en douche, zodat u volledige privacy heeft en ontspannen kunt genieten.

De Spa Experience maakt zijn naam waar: het is een beleving voor iedereen die op zoek is naar de ideale jacuzzi of spa. Deze sfeervolle ruimte beschikt over mooie levensechte muurschilderingen, diverse lichtinvallen zoals ochtendgloren, avondrood en maanlicht. De ontspannen sfeer wordt helemaal afgemaakt met een ontspannen muziekje op de achtergrond, zodat u alleen maar hoeft te genieten en te ervaren hoe uw ideale bad werkt waar u jarenlang plezier van zult hebben.
jacuzzi

Auteur: Anne, IP adres: 81.28.95.27, Website: http://www.jacuzzis.nl/

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.