Isolatie spouwmuur

Op Isolatie-spouwmuur.info vindt u info over premies

Wat levert spouwmuurisolatie op?  Een grote energiebesparing en thermisch comfort. Meteen ook de verklaring waarom deze isolatievorm zo nadrukkleijk aanwezig is in de afgekondigde besluiten door de Vlaamse Overheid om bepaalde ambities inzake CO2-emissiereductie te verwezenlijken. Deze isolatievorm staat dan ook hoog aangeschreven op de agenda binnen het premiestelsel. Dit vertaalt zich in 2014 in een  premie van 6,00 EURO voor iedere m² geplaatste  spouwisolatie en dit zonder enige beperking.

Bespaar tot honderden euro’s per jaar

Spouwmuurisolatie heeft een onmiddellijk effect op de hoogte van uw energiefactuur. Het is één van de snelste en meest rendabele manieren om woningen van voor 1980 optimaal te isoleren. De uitvoering ervan vindt  plaats in amper 2 dagen. Door de isolatie van de spouwmuur maakt u komaf met koudebruggen waardoor de woning aanzienlijk energieëfficënter zal zijn. Dit resulteert finaal in minder warteverlies en doet de energiefactuur verder dalen. De spouwmuur voorzien van spouwmuurisolatie levert zo tot honderden euro’s voordeel per jaar. Procentueel levert spouwmuurisolatie een daling van tot wel 20% gasverbruik op.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor de levering en plaatsing van de geschikte spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info is u graag van dienst.

Op Isolatie-spouwmuur.info vindt u info over premies
Wat levert spouwisolatie en dit zonder enige beperking.
Bespaar tot honderden euro’s per jaar

isolatie spouwmuur

Auteur: Isolatie-spoumuur.info, IP adres: 2a02:1810:9209:8c00:49d4:12d9:ea68:6e82, Website: http://www.isolatie-spouwmuur.info/

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.