Een maandelijks opzegbaar telefoonabonnement

De meeste mobiele telefoongebruikers verlengen hun mobieletelefoonabonnement na het verlopen van het contracttermijn. Wie heeft er nu immers zin in gedoe met een ander telefoonnummer, of toezeggingen die eigenlijk achteraf helemaal niet zo voordelig uitpakte? Als klant raken we maar al te vaak het overzicht kwijt wat "MB's" nu bijvoorbeeld behelsen en hoe snel je deze verbruikt.

Rijd je even de grens over met Duitsland bijvoorbeeld, dan blijkt ineens dat er tientallen euro's extra van je rekening worden afgeschreven omdat je de routeplanner van je mobiel gebruikte en deze doorlopend aan het uploaden is… 

Van abonnement veranderen?

Het zal je maar overkomen dat je mobieletelefoonrekeningen ineens fors hoger uitvallen dan je had verwacht. Het abonnement is gewoon niet toereikend voor jouw verbruik en kost je hierdoor extra veel geld. Wat in een dergelijke geval extra vervelend is, is wanneer je nog zeker 1,5 jr aan het abonnement vastzit. Dat dit ook maandelijkse opzegbaar is weten vele mensen domweg niet. Grote mobieletelefonie-bedrijven bieden je nl. ook de optie om een SIM only abonnement aan te gaan, waardoor je maandelijks van je abonnement af kunt als je dit wil: met behoud van je mobiele telefoonnummer. 

https://www.onlinegeldmachine.nl/