De tegels van Novoceram

Novoceram tegels komen uit het Franse Saint Vailler sur Rhône. Het bedrijf is opgericht in 1863 en is één van de marktleiders op het gebied van keramisch tegelwerk. De tegels stralen een prachtige Franse sfeer uit en zijn van een zeer hoge en fijne kwaliteit. De mix van de opgedane kennis én het openstaan voor nieuwe ideeën, maakt van Novoceram een zeer gewild tegelmerk. Het bedrijf toont veel respect voor de natuur en het milieu en dat is dan ook terug te zien in de vele certificaten die Novoceram op zijn naam heeft staan, zoals het Ecolabel. Het bedrijf heeft zich in 2000 aangesloten bij het Italiaanse Gruppo Concorde, een vooroplopende producent in Europa van keramische tegels.

Vloer- en wandtegels van Novoceram

De producten van dit bedrijf zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Diverse looks hebben de markt veroverd. Denk hierbij aan hout, steen, beton, terracotta, behang, leer en nog vele anderen. De artikelen zijn zowel op de muur als op de vloer te gebruiken en kunnen op meerdere manieren afgewerkt zijn, zoals geglazuurd of met een porseleinkleur. Het bedrijf is altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing van zijn collectie. Door de veranderingen binnen de interieur stijlen te volgen en vooral ook te praten met vormgevers, architecten maar ook ontwerpers uit de mode en industrie weet Novoceram de ontwikkelingen te ervaren en kan deze vertalen naar bruikbare collecties van tegels die passen bij de aankomende interieurtrends.  

Woonkamertegels met houtlook

Neem als voorbeeld de vloertegels Napami. Door het houtdessin van deze vloertegel, heeft het de warme uitstraling van hout. Met de keuze uit meerdere kleuren, zodat het perfect bij uw meubels uitgezocht kan worden. De hoge kwaliteit maakt deze vloertegels geschikt voor niet alleen de huiskamer, maar ook in de badkamer, in winkels of horeca. Een ander voorbeeld is de Zen serie. Deze collectie van tegels is afgeleid van de harsvloeren. Doordat de kleurstelling ervoor zorgt dat vuil niet opvalt, is dit product uitermate geschikt voor op het werk, dat kan een kantoor zijn maar ook een winkel. Maar ook in huis zal dit artikel echt waarde toevoegen en in de woning een rustige sfeer weergeven. Om een juiste keuze te maken, meer te weten te komen en de producten te bekijken, kunt u veel informatie vinden over de Novoceram tegels op de website van Sani-bouw.

Novoceram tegels