De expert in brandwerende archiefkasten

Kluis&Co is de webshop van Kop Beveiliging uit Leerdam op het gebied van kluizen en brandwerende archiefkasten. Online een brandwerende archiefkast kopen bij Kluis&Co betekent niet alleen scherpe prijzen, maar ook 24*7 service en support, aanvullende diensten en producten van een erkend beveiligingsbedrijf. Hierbij kun je denken aan proffesionele installatie, door ervaren vakmensenen beveiligingsadvies.

In de webshop van Kluis&Co vind je niet alleen veel producten van de beste merken, maar ook tips en nieuws op het gebied van beveiliging. Kluis&Co is zowel voor particuliere en zakelijke klanten. Kluis&Co levert onder andere de volgende merken: Juwel, Salvus, Sistec en Sentry.

Van kleine mobiele kluizen tot grote, brandwerende archiefkasten, Kluis&Co heeft het juiste product gegarandeerd. Je kan in de webshop eenvoudig en veilig betalen via iDeal of PayPal. Naast het ruime assortiment kluizen en archiefkasten kun je bij Kluis&Co ook terecht voor accessoires zoals andere sloten, extra planken etc. Beveilig je kostbare spullen tegen diefstal en brand met de producten van Kluis&Co.