Website laten maken, de tips

Een website laten maken is meer dan even een huisstijl laten omzetten naar bijvoorbeeld een template voor een content management systeem zoals WordPress. De ontwikkelingen gaan erg snel en tegenwoordig moet ook goed nagedacht worden over zoekmachine optimalisatie en conversie. Op de website Website Laten Maken, De Tips vind je niet alleen zaken waar je aan moet denken, maar ook in welke regio's je terecht kunt voor het beste webdesign.

De site is in voornamelijk gericht op het content management systeem WordPress. Niet alleen omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke en zoekmachine vriendelijke web content management systeem ter wereld is, maar ook omdat gewoon de meeste websites draaien o.b.v. WordPress (inmiddels 22% van de 500.000 grootste websites ter wereld).

Via de website kun je onder andere terecht voor webdesign in plaatsen als Dordrecht, Leerdam, Gorinchem en Werkendam. In de toekomst komen daar nog diverse regio's bij. Ben je toe aan een (nieuwe) WordPress website? Kijk dan snel op www.website-laten-maken.tips.