Black Brick als Power Pivot expert

Data heeft u genoeg, maar aan daadwerkelijke waardevolle informatie ontbreekt het u helaas. Komt dit u bekend voor, dan is Powerpivot voor Excel 2010 zeer waarschijnlijk dé oplossing voor u.

Powerpivot is een krachtig programma waarmee het mogelijk is om (statistische) verbanden te achterhalen uit grote hoeveelheden data. U begrijpt dat u, wanneer u duizenden of zelfs miljoenen rijen met data heeft, het niet te doen is om handmatig verbanden te ontdekken. Al zou het u lukken, dan zou u hier zoveel tijd aan kwijt zijn, dat de uitkomsten al niet meer waardevol voor u zijn.

Wanneer u werkt met de Powerpivot oplossing van Black Brick, dan heeft u binnen een kort tijdsbestek de gewenste resultaten boven water. Uw duizenden of miljoenen rijen data kennen geen geheimen meer voor u en u kunt zelf de resultaten interpreteren en vertalen naar operationele activiteiten voor uw onderneming. Black Brick heeft veel kennis op het gebied van econometrische modellen en kan dus op diverse gebieden uw onderneming ondersteunen. Door gebruik te maken van Powerpivot voor Excel 2010 komen krachtige modellen tot stand die u een goed beeld van de werkelijkheid geven.

Wanneer u interesse heeft in het achterhalen van (statistische) verbanden met behulp van
Powerpivot, neem dan contact op met de professionals van Black Brick. U heeft dan vaak al binnen tien dagen een werkend prototype waarmee u de eerste resultaten kunt bereiken.

black brick

powerpivot

Auteur: Black Brick, IP adres: 84.104.115.226, Website: http://www.blackbrick.nl/lp/data-analyse

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.