Bedrijfsovername & Bedrijfsfinanciering Specialisten

Bedrijfsovername is naast financiering en strategie een belangrijk specialisme van bureau Havendijk uit Gorinchem. Bedrijfsovername is meestal een langduriger proces dan financiering. Emoties spelen vaak een prominente rol bij een bedrijfsoverdracht. Bedrijfsovernames komen in veel soorten voor. Havendijk uit Gorinchem (Zuid-Holland) kent al deze soorten en heeft veel ervaring. Hoe eerder de adviseurs van Havendijk bij het proces betrokken worden hoe beter clienten geholpen kunnen worden.

Uw onderneming verkopen? Er zijn meerdere mogelijkheden om een onderneming te verkopen. De visie van Havendijk gecombineerd met de eisen en wensen van de klant zorgen voor de juiste basis om het verkooptraject te beginnen. Bij een overdracht door verkoop is het belangrijk te weten of de onderneming geleidelijk of gedeeltelijk verkocht moet worden. Ook kan het zo zijn dat klanten slechts een bepaald deel van een onderneming willen verkopen

Wie wordt de koper? Kopers kunnen diverse partijen zijn van familie, banken tot Private Equity partijen. Wat is de eigen zaak eigenlijk waard en welke consequenties heeft de verkoop van de zaak eigenlijk?

De specialisten van bureau Havendijk ontzorgen van A tot Z bij een bedrijfsovername!