Bedlinnen van By Molle

Luxe bedlinnen online kopen doe je in de webshop van By Mölle. Al ons bedlinnen is gemaakt van 100% Europees gewassen linnen. Gewassen linnen geeft een relaxte, informele sfeer. Daarnaast is het puur, zacht, sterk en slaap je er heerlijk onder!

Maar er zijn meer redenen waarom we voor ons bedlinnen gewassen linnen gebruiken. We gebruiken linnen omdat het heel ecologisch is.Daarnaast is linnen 3 keer zo sterk als katoen en reguleert het warmte. Daarom is linnen lekker koel in de zomer en houdt het bij koud weer de warmte vast. Het vezel is ook hypo-allergeen en anti-bacterieel. Linnen wordt zelfs geadviseerd aan mensen met allergieën. Kortom, ideaal voor ons bedlinnen!

We wassen het bedlinnen al vooraf zodat het niet meer krimpt en heerlijk zacht is. Linnen beddengoed hoeft niet gestreken te worden. Laat het gewoon buiten drogen en stop het eventueel de laatste 10 minuten in de droogtrommel om weer het zachte gevoel te krijgen. Linnen wordt door gebruik alleen maar mooier en zachter, goed voor jaren slaapplezier!