Appartementen Te Koop in Turkije

Aegean Select Properties is een zeer vertrouwd Immobiliën kantoor in Kusadasi, Turkije voor alle types vastgoed en vakantiehuizen aan de héle Turkse Westkust, met meer dan 10 jaar ervaring in de sector en werkt samen met een Belgische medewerker die u bijstaat in het nederlands, frans, engels of pools bij de zoektocht, inspectie, aankoop en eventuele exploitatie van uw onroerend goed in Turkije.

De aankoop van onroerend goed in Turkije is meer dan alleen het vinden van de juiste woning op de juiste locatie.
Er zijn investeringen en financierings overwegingen evenals een handvol juridische kwesties die moeten worden aangepakt.
Je hebt een turkse vastgoed-expert nodig om je te begeleiden in alle stadia van de aankoop.
Ons makelaarskantoor Aegean Select Properties verkoopt huizen, appartementen, vakantiehuizen, studio’s en penthouses in Alanya, Antalya, Cesme, Kusadasi, Istanbul, Izmir, Didim & Bodrum sinds 2000.

Voor meer informatie kijk op onze websites.

U kan bij ons terecht voor de aankoop en verkoop, verhuur of zelfs huur van onroerend goed aan de gehele West-kust van Turkije. We hebben huizen, villa’s, vakantiehuizen, appartementen, studio’s, penthouses, percelen grond, hotels, projecten en commerciele panden in de aanbieding in Alanya, Antalya, Kusadasi, Didim, Bodrum, Istanbul en zelf Cesme en Izmir.

Auteur: michel, IP adres: 94.226.111.150, Website: http://appartemententurkije.com

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.